Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye

Tavşanlı'da Dünya Ormancılık Günü nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2013 14:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye

Tavşanlı'da Dünya Ormancılık Günü nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Orman İşletme Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen törene Kaymakam Numan Hatipoğlu, Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık, Orman İşletme Müdürü Göksel Gökçayır, Orman İşletme Şefi Doğan Kiras ile okul müdürleri, öğretmenler ve dereceye giren öğrenciler katıldı.

Yarışmalara; resim dalında 87'si kız, 41'i erkek, şiir dalında; 39'u kız, 20'si erkek ve kompozisyon dalında da 31'i kız, 6'sı erkek öğrenci olmak üzere toplam 254 öğrenci katıldı.

Söz konusu yarışmaların sonucunda ise resim dalında; Talha Demirel, Ayşegül Sirke ve Ali Eren Sarı, şiir dalında; Ünzile Sözeri, Sümeyra Özay ve Alperen Babir, kompozisyon dalında da; Şeyma Karaaydın, Azime Eryılmaz ve Faruk Tüfekçi derece elde etti.

Başarılı öğrenciler ödüllerini Kaymakam Numan Hatipoğlu, Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık ve Orman İşletme Müdürü Göksel Gökçayır'ın elinden aldı.

Ödül töreninin ardından bir konuşma yapan Kaymakam Numan Hatipoğlu şunları söyledi: "Ormanlarımızın değerini tam olarak bilmiyoruz. Bu sayede sizlerle birlikte daha bilinçli hala geliyoruz. Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi civarındaki ağaçları; zamanında sizler gibi öğrenciler dikmiş. İnsanların kendi diktiği ağaçların büyüdüğünü görmeleri çok önemli. Biz istiyoruz ki buradaki tüm öğrencilerimizin birer dikili ağacı olsun. ve bu noktada da her yıl çaba harcıyoruz. Her geçen gün daha bilinçli neslin yetişiyor olması bizim için mutluluk kaynağı. Geçen yıl Kütahya genelinde toplam 8 milyon ağaç dikildi. 1,5 milyon ağaç da Tavşanlı'ya dikildi. Çok büyük bir değer. Eski Tavşanlı fotoğraflarına baktığımız zaman teperlerin hep boş olduğunu görüyoruz. Bugün ise onların hepsinin dolmuş olması ormancılıkta hangi noktaya geldiğimizi gösteriyor. Sevgili öğrencilerimize sunduğumuz bu hediyeler de hayırlı uğurlu olsun. Ama lütfen yazmaya-çizmeye devam edin. Her fırsatta bir şeyleri yazmanız gerekiyor. ve resim kabiliyeti olan öğrencilerimizin de aynı şekilde bu duygularını her zaman için resme yansıtmaları gerekiyor. İnşallah sizleri çok güzel daha yarınlarda çok daha güzel noktalarda görmek isteriz. Okul hayatınızda başarılar dilerim."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber