Silah arkadaşları 43 yıl sonra buluştu

Asker arkadaşları 43 yıl sonra buluştu.1970 yılında Ankara Mamak'ta birlikte askerlik yapan iki arkadaş, 43 yıl aradan sonra bir araya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Nisan 2013 14:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Silah arkadaşları 43 yıl sonra buluştu

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yaşayan Behçet Aydın, önce telefonuna ulaştığı asker arkadaşı Ordulu Sabri Ocak'la telefonla görüşmeye başladı. Ardından iki eski arkadaş Bursa'nın Yenişehir ilçesinde eşleri ile bir araya geldi.

Behçet Aydın, 1970 yılında Ankara Mamak Muhabere Okulu'nda başlayan arkadaşlıklarının daha sonra Eskişehir ve Afyon'da da devam ettiğini belirterek, "Askerlik bitince bir daha hiç görüşemedik. Manisa'dan Yusuf Köroğlu ve Edirne'den Rıza Fidan isminde iki arkadaşımız daha vardı. Onlarla da irtibata geçtik ve en kısa zamanda dördümüz yine bir araya geleceğiz" dedi.

Ordulu Sabri Ocak da, Behçet Aydın isimli arkadaşının kendisini telefonla aradığında çok şaşırdığını belirterek, "Uzun süre telefonla görüştük, daha sonra buluşmaya karar verdik. Ben önce Manisa'da bulunan arkadaşımız Yusuf Köroğlu'nu ziyarete gittim ve ardından da Bursa Yenişehir'e gelerek Behçet Aydın'ı ziyaret ettim. Onu ilk gördüğümde çok şaşırdım. Son derece değişmişti. Ama çok mutlu oldum. Ben askere giderken evli ve 1 çocuk babasıydım, Behçet Aydın bekardı. Şimdi benim 4 çocuğum ve 7 torunum var. Şimdi onun da 2 kızı ve 4 torunu olmuş. Bizlere ulaştığı için kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra sık sık bir araya gelip eski günleri yad edeceğiz" diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber