9. Kuşadası Yemek Festivali

Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen turizm haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 9.Kuşadası Yemek Festivali'nde Türk ve dünya mutfağından özel tatlar sergilendi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2013 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
9. Kuşadası Yemek Festivali

KEGEV Tesisleri'nde düzenlenen ve oteller ve gıda firmalarının açık büfe stantlarla katıldığı festivalin açılışını Kaymakam Mustafa Ayhan ve Belediye Başkanı Esat Altungün yaptı.

Kaymakam Ayhan, açılışta yaptığı konuşmada, "Turizm kentinde turizm haftası bir haftalık değil 365 gündür. Her gün bir sonraki güne sanki bir festival varmış gibi çalışıp çaba göstermeliyiz. Kuşadası'nın turizm de yol kat etmesi için tüm kurum ve kuruluşların yarın için hazır olması bir sonraki gün içinde sanki bir festival, Bayram varmış gibi hazırlık yapması gerekmektedir" dedi.

Aralarında rekortmen ve ödüllü aşçıların bulunduğu ustaların yaptığı yemekler, festivale katılanlar tarafından kısa sürede tüketildi. Zaman zaman izdihamın yaşandığı festivalde bazı vatandaşların yanlarında getirdiği poşetlere, el çantalarına yemek ve tatlıları doldurması, diğerleri tarafından tepkiyle karşılandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber