Trabzon polisinden anaokulu öğrencilerine boyama kitabı

Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ve beraberindekiler Trabzon'un Erdoğdu Mahallesi'nde bulunan Yol İş Sendikası İlköğretim Okuku'na giderek anaokulu öğrencilerine boyama kitabı dağıttı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Nisan 2013 15:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trabzon polisinden anaokulu öğrencilerine boyama kitabı

Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ve beraberindekiler Trabzon'un Erdoğdu Mahallesi'nde bulunan Yol İş Sendikası İlköğretim Okuku'na giderek anaokulu öğrencilerine boyama kitabı dağıttı.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Sihirli Eller" konulu proje kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak yapılan çalışmada 2013 eğitim ve öğretim yılının 2. döneminde anaokulu düzeyindeki öğrencilere boyama kitabı hediye edildi.

Emniyet teşkilatının tanıtımının yansıtıldığı proje kapsamında farklı çizgilerin uygulandığı boyama kitabı dağıtımda

Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, ana okulu öğrencileriyle karşılıklı olarak sohbet ederken, kendilerine "Polisler sizi seviyor, siz polisleri seviyormusunuz ?" şeklinde sorusu karşısında öğrenciler "Evet" karşılığı verdi. Müdür Yavaş, " O zaman problem yok, biz de sizi çok seviyoruz. Size sevgimizi daha yakından gösterilim istedik ve onun için sizlere boyama kitapları getirdik" dedi.

Müdür Yavaş ve beraberindekiler anaokulu öğrencilerine boyama kitabı dağıtırken, proje kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü

tarafından bildirilen 16 anaokulda boyama kitapları dağıtılacağı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber