Marmaris'teki sağlık ocağına 'T.C.' ibaresi yeniden konuldu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Ulusal Egemenlik Caddesi üzerindeki Mustafa Yaylalı Sağlık Ocağı'ndan kaldırılan 'T.C.' ibaresi, yeniden konuldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Nisan 2013 18:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Marmaris'teki sağlık ocağına 'T.C.' ibaresi yeniden konuldu

CHP İlçe Başkanı Candan Yürekli, "Umarım hükümet her yanlışından bu çabuklukta geri döner" dedi.

Marmaris 19 Mayıs Kent Meydanı karşısında Ulusal Egemenlik Caddesi üzerindeki 1 nolu Sağlık Merkezi tabelasının üzerinde 'T.C. Sağlık Bakanlığı Mustafa Yaylalı 1 Nolu Merkez Sağlık Ocağı' yazarken Muğla İl Sağlık Müdürlüğü'nün emriyle tabela, 'T.C.' ibaresi silinerek 'Sağlık Bakanlığı Mustafa Yaylalı Marmaris İlçe Sağlık Müdürlüğü' haline dönüştürüldü. Değişen tabelaya Marmarisliler büyük tepki gösterdi. Ülke genelinde de 'T.C.'lerin kaldırılmasına doğan tepki nedeniyle 10 gün içinde tabela ikinci kez değiştirildi. 'T.C.' ibaresi tabelaya tekrar eklenirken, Sağlık Ocağı doktorları ve yetkilileri, devlet memuru oldukları gerekçesiyle açıklama yapmadı.

CHP İlçe Başkanı Candan Yürekli, sağlık ocağındaki tabela değişimi ile ilgili parti olarak eylem kararı aldıklarını ve hazırlıklar yapılırken bu yanlıştan hükümetin döndüğünü söyledi. Yürekli, "Ülke genelinde gerek sosyal medya ve gerekse de halk olarak ortaya konan tepki iktidarın yanlıştan dönmesine neden oldu. Umarım her yanlışlarından bu çabuklukta geri dönerler" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber