Nöbet tutturulduğu iddia edilen engelli hizmetli, iddiaları yalanladı

Okul müdürü tarafından nöbet tutturulduğu iddia edilen engelli hizmetli, iddiaları yalanladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Nisan 2013 21:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nöbet tutturulduğu iddia edilen engelli hizmetli, iddiaları yalanladı

Aydın'daki bir lisenin giriş kapısında okul müdürü tarafından nöbet tutturulduğu iddia edilen engelli hizmetli, iddiaları yalanladı.

Aydın merkeze bağlı Dalama Lisesi'nde görev yapan engelli hizmetli Necati Türker'in okul müdürü tarafından “Hiçbir işe yaramadığı” gerekçesiyle kış boyunca giriş kapısında tekerlekli sandalye üzerinde nöbet tuttuğunu ileri sürülmüştü. Konunun basına yansımasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, okula giderek okul müdürü ve engelli hizmetliyle görüştü.

Konunun bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak engellilere yönelik projelere büyük önem veriyoruz. Böyle bir dönemde bu iddiaların ortaya atılması bizleri çok üzdü. Gidip olayı yerinde gördüm. Okul müdürümüz ve hizmetli ile görüştüm. İkisi de bana aralarında her hangi bir sorunun olmadığını ve kapıda kış boyu nöbet tutturulduğu iddialarının da gerçeği yansıtmadığını ifade ettiler. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak böyle bir olayın yaşanmasına zaten müsaade etmeyiz. Engellilere yönelik hazırladığımız proje kapsamında her okulumuzda görev yapan engelli personelimize akülü tekerlekli sandalye kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

BİRLİKTE ÇAY İÇMİŞLER

Kendisiyle ilgili iddiaların basında yer aldığını görünce büyük şok yaşadığını kaydeden engelli hizmetli Necati Türker de, “Yazılanlar gerçeği yansıtmıyor. Müdürümüzle aramızda her hangi bir sıkıntı yok. Hatta akşam oturup birlikte çay içtik. Ben okul içerisinde sabit bir görev istemediğim için müdürümüz bana böyle bir görev verdi. Ara sıra çıkıp dolaşıyorum. Ben dışarıdayken birisi haberim olmadan fotoğrafımı çekmiş. Ben şuan okulumda çok rahatım ve her hangi bir sıkıntım yok. Böyle haberler çıkınca çok üzüldüm” diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber