Altın ödüllü satranç turnuvası başladı

Zonguldak'ta bir lisede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle satranç turnuvası başlatıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Nisan 2013 22:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Altın ödüllü satranç turnuvası başladı

Zonguldak'ta bir lisede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle satranç turnuvası başlatıldı. Turnuvada birinci olan öğrenciye altın verileceği bildirildi.

Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ödüllü Satranç Turnuvası başladı.

İki gün sürecek olan turnuvaya Zonguldak'taki 20 okuldan

144 öğrenci katıldı. Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisi olmak üzere 4 bölüm olarak düzenlenen turnuva heyecanlı mücadelelere sahne oluyor. Yarın sona erecek olan mücadeleler sonucunda her kategoride 1. olan öğrencilere gram altın, 2. olan öğrencilere satranç takımı, 3.olan öğrencilere ise kitap hediye edileceği açıklandı. Okul Müdürü Cemile Gül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası'na ilginin yoğun olması nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. Gül, "Duyarlılıklarından dolayı başta öğrenci velilerine, onları okullarında hazırlayarak yarışmaya götüren öğretmen arkadaşlarımıza, katkılarından dolayı Satranç Federasyonu temsilcilerine, değerli hakemlerimize özellikle de yarışmayı organize eden satranç Kulübümüze ve

Rehber Öğretmenleri Erdal Saraçlı'ya teşekkür ederim" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber