Havalar nasıl olacak?-Haritalı

Hava sıcaklığı Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Nisan 2013 09:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak?-Haritalı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde yağmur ve sağanak, güney bölgelerde yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Bugün (Cumartesi) ilk saatlerde Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay'ın kıyı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, ülkemizin güneydoğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli (30-50 Km/Saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Bugün (Cumartesi) ilk saatlerdeAdana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay'ın kıyı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kısa süreli fırtına vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber