Bozkurt Belediyesi ilçeyi adeta yeniden inşa edecek

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde ilçe belediyesi ilçe merkezindeki altyapı yenileme çalışması sırasında bozulan cadde, sokak ve kaldırımları 10 Mayıs'ta yapılacak ihale ile yenileyecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2013 18:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bozkurt Belediyesi ilçeyi adeta yeniden inşa edecek

10 Mayıs'ta yapılacak olan ihale ile merkez mahallesinin tamamını ve Yüksek, Hamza ve Yılmaz semtinin stabilize olan yollarını beton ile kaplayacak. Yapılacak çalışmalar hakkında gazetecilere açıklama yapan belediye başkan vekili İbrahim Günaydın, "10 Mayıs'taki ihale ile başlayacak olan çalışmalarımız yılsonuna kadar tamamlanacak" dedi.

Günaydın, ilçenin güzelliğine yeni modern bir güzellik daha katacak olan bu çalışmaların her zaman olduğu gibi diğer ilçelere örnek olacağını vurgulayarak, "Merkez Mahallemize bağlı Hürriyet, Cumhuriyet, Rahmi Canbaz, Dumlupınar, Yılmaz, Ersin Ateş, Sakarya, Kaymakam Rıfkı Başkaya, Şehit Er Murat Güler, Şehit Er Salim Çankaya, Enver Paşa, Ziya Çınar caddeleri ile bu caddelere bağlı tüm sokakların tretuvar (kaldırım) yenileme ve parke yollarının daha modern bir yapı ile yenileyeceğiz" dedi.

İlçe merkezine bağlı Yüksek Mahalle (Başaran, Beşpınar ve yukarıhene) deki stabilize yolların beton ile kaplanacağını da söyleyen başkan vekili Günaydın, Yılmaz semtindeki bütün yolların beton olacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber