Ambulans personellerine eğitim

Niğde İl Ambulans Servisi Başhekimliği toplantı ve eğitim salonunda Niğde İl Sağlık Müdürlüğü personeline yönelik olarak "ATT Temel Modül" eğitimi düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2013 17:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ambulans personellerine eğitim

Eğitim kapsamında, komuta kontrol merkezinde ve acil sağlık hizmetleri istasyonlarındaki ambulanslarda çalışan acil tıp teknisyenlerine, beş gün süresince bilgilerini arttırmaya yönelik teorik bilgiler içeren dersler verilerek, becerilerini geliştirmeye yönelik uygulamalı çalışmalar yapıldı.

Niğde merkez ve ilçelerinde görev yapan otuz katılımcıdan eğitimin sonunda yapılan sınavlarda başarılı olanlara, düzenlenen kapanış toplantısında katılım belgeleri verildi. Yapılan sınavların sonuçlarına göre birinci olan Altunhisar 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'ndan Aslı Tombul'a ve Çamardı 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'ndan Nazik Kara'ya belgeleri, yaptığı kapanış konuşmasının ardından İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Alirıza Erdoğan tarafından verilirken, başarılı olan diğer katılımcıların belgeleri de Kayseri Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Hakkı Adaş ve diğer eğitimciler tarafından verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber