Hırsızlar güvenlik kamerasınca görüntülendi

Adana'da iki kişinin bir iş yerine girip, kasadaki 50 gram bileziği yastık kılıfının içine koyarak çalması, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Nisan 2013 09:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızlar güvenlik kamerasınca görüntülendi

Adana'da iki kişinin bir iş yerine girip, kasadaki 50 gram bileziği yastık kılıfının içine koyarak çalması, güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Saydam Caddesi üzerindeki bir iş hanında meydana geldi. İddiaya göre, Murat S. (29) ile Murat Y. (27), 18 Nisan ve 19 Nisan tarihlerinde Saydam Caddesi'ndeki Sevimli İş Hanı'na gelerek, burada soygun yapacakları iş yeri önünde keşif yaptı. Hatta iş yerine girip sahibi İmdat S. ile bir şey sorma bahanesiyle sohbet edip, kasanın yerine bakan zanlılar, daha sonra iş yerinden ayrıldı. Zanlılar, 19 Nisan gecesi iş yerine gelip, kapı kilit göbeğini çıkartarak içeri girdi. Kasadaki silah ve 50 gram bileziği alıp yastık kılıfının içine koyan şahıslar, daha sonra kayıplara karıştı. Zanlıların bir gün öncesinde ve aynı gün keşif yapması, keşif yaparken yüzü görünen zanlının yüzünü saklayıp koridora tekrar gelmesi ve 19 Nisan günü kasadan altını ve silahı aldıktan sonra kaçma anları, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Polis, yaklaşık 500 güvenlik kamerasını inceleyerek, zanlılardan Murat S.'yi yakaladı. Zanlının sorgusunda, kendisinin hırsızlığı yapmadığını iddia ederek, "Murat Y. burada 2 bin dolarlık malzeme var dedi beni çağırdı. Ben yanında geldim, hırsızlığı o yaptı" dediği öğrenildi. Murat S., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Gülbahçesi Mahallesi'nden kasa hırsızlığı yapan Özcan I.'yı da gözaltına alarak sorgudan sonra adliyeye sevk etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber