100 TL harcamayla mercedes sahibi olma şansı

Kahramanmaraş'ın ilk, bölgenin ise en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olarak kapılarını halka açan Piazza'da açılışa özel programlar sürerken, ziyaretçiler, son model Mercedes C180 otomobil sahibi olma fırsatını da yakalıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Nisan 2013 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
100 TL harcamayla mercedes sahibi olma şansı

Danışma birimine alışverişlerini belgeleyerek kupon numarası olan ziyaretçiler, Milli Piyango İdaresi'nin izni ve gözetimi altında yapılacak çekilişle son model Mercedes sahibi olabilecek. Daha ilk günden binlerce kişinin danışma biriminde kayıt yaptırdığı Kahramanmaraş Piazza'da, çekilişten faydalanabilmek için 26 Nisan 2013 tarihinden 28 Haziran 2013 tarihi mesai bitimine kadar aynı gün 100 TL ve üzerinde alışveriş yapmak gerekiyor.

Doğu Anadolu Bölgesinin sosyal ve ticari hayatı için yeni bir dönem başlatan Rönesans Holding'in yeni markası Piazza'nın Samsun'dan sonra ikinci halkasını oluşturan Kahramanmaraş Piazza'da, bir gün içinde yapılacak 100 TL ve üzeri alışveriş karşılığında bir çekiliş numarası veriliyor. Farklı günlerde yine aynı miktarda alışveriş yapanlar da şanslarını artırma fırsatı bulabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber