Torbalı Öğrenci Meclisi'nde müdürlere eleştiri

Torbalı Öğrenci Meclisi Başkanı Muhammed Berk Taşçı, meclisin ilk toplantısına ilçe genelindeki 80 okuldan 37'si, dün yapılan ikinci toplantıya da 80 okuldan sadece 25 öğrenci başkanının katılmasına tepki gösterdi, "Öğrenci Meclisi'nin görevi, toplantı için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden çağrıda bulunmasını istemek. Çağrıda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü dikkate almayan okul müdürleri, öğrenci başkanlarını toplantıya isteyerek veya itemeyerek göndermiyor. Açıkça okul müdürleri kimseyi takmıyor" diye konuştu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2013 12:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Torbalı Öğrenci Meclisi'nde müdürlere eleştiri

Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda dün yapılan meclis toplantısı da rağbet görmedi. Toplantıya 80 okuldan 25 başkan temsilci olarak katıldı. Bu duruma tepki gösteren Öğrenci Meclis Başkanı Taşcı, "İlk toplantıya 80 okuldan 37'si, ikinciye ise 25 temsilci katıldı. Bu rakam çok gülünç. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gerekli tebligatları yapmasına rağmen okul müdürleri öğrenci başkanlarını bilerek veya bilmeyerek göndermiyor. Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ruhi Gündoğdu'nun konuyla ilgileneceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Düşük katılımlı toplantıda ayrıca, okulların güvenlik sorunları görüşüldü, gerekli izinlerin alınması halinde bir "Gençlik şöleni" ve Paintbaal turnuvası düzenlenmesi kararı alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber