Doktoru özel hastaneye geçince ameliyat olamadı

İzmit'te 4 yıl önce kalça çıkığı ameliyatı olan 53 yaşındaki Emine Güler, platinleri yerinden çıkınca gittiği Seka Devlet Hastanesi'nde ameliyatı yapan doktorun özel hastaneye geçtiğini öğrendi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Mayıs 2013 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Doktoru özel hastaneye geçince ameliyat olamadı

yerinden çıkınca gittiği Seka Devlet Hastanesi'nde ameliyatı yapan doktorun özel hastaneye geçtiğini öğrendi. Ameliyatın riskli bulunması üzerine kendi doktorunun bulunduğu özel hastaneye giden Güler'e burada da 9 bin liralık masraf çıkartıldı.

Kuruçeşme Semti Doğan Mahallesi'nde emekli Mustafa Güler'in eşi Emine Güler'in, 4 yıl önce kalçasında çıkık meydana geldi. İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat geçiren Emine Güler sağlığına kavuştu. Ancak 2 hafta önce kalça çıkığındaki platinleri yerinden çıkan ve yürümekte güçlük çeken Emine Güler, tekrar Seka Devlet Hastanesi'ne gittiğinde, ameliyatı yapan doktorunun özel bir hastaneye geçtiğini öğrendi. Güler'e ameliyatının riskli olduğu için kendisini ameliyat eden doktora gitmesi söylendi.

Özel hastanede ameliyat masrafları için 9 bin lira istenence Emine Güler ne yapacağını şaşırdı. Güler, şunları söyledi:

"Devlet Hastanesi'nde ameliyat geçirdim. Sağlıklı bir şekilde yürümeye başlamıştım ama bir anda platinlerim yerinden çıkıp yatağa bağımlı hale geldim. Devlet Hastanesi'ne gittiğimde ameliyatımın çok riskli olduğunu, eski doktoruma gitmemi söylediler. Doktorumuz özel bir hastaneye geçtiği için bizden 9 bin lira ameliyat parası istendi. Ekonomik durumumuz iyi olmadığından borç nedeniyle evimizde elektriğimiz kesik. Eşimin 700 lira emekli maaşı var. Ne yapacağımızı şaşırdık." -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber