Samsun'da 19 Mayıs etkinlikleri

Gençlik ve Spor Bakanlığı Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "İnsanlarımıza hem spor sevgisi hem de bayram şenliğini yaşatmaya gayret göstereceğiz.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 08 Mayıs 2013 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Samsun'da 19 Mayıs etkinlikleri

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı halkımızla dolu dolu geçireceğiz" dedi.

Yaklaşan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hakkında müdürlük olarak yapacakları faaliyetlerden bahseden Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, 04 Mayıs - 07 Haziran 2013 tarihleri arasında 33 gün boyunca birçok etkinliğe imza atacaklarını söyledi. Müdür Özyurt, "Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 33 gün üzerinden planlanıyor. 04 Mayıs 2013 itibariyle start aldı. 07 Haziran 2013'e kadar sürecek bir bayram programımız var. Samsun Valiliğimiz ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla düzenlenecek olan bu bayram programlarına ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ve Samsun Ticaret Borsası gibi kuruluşlarda destek veriyor. 33 günlük programlar hazırlandı. Bu programları dağıtımları kurumlara yapılacak" diye konuştu.

Samsun'da bayram kutlamalarına yeni etkinliklerinde eklendiğini söyleyen Müdür Güven Özyurt, "Kutlamalar çerçevesinde yeni etkinliklerimiz de var. Bu projelere örnek verecek olursak, 'Anneler Yarışıyor', 'Ailemle Spor Yapıyorum' ve 'Samsun'un En Hızlısı' gibi yeni etkinlikler olacak. Ayrıca organizasyonlar da çocuk şenlikleri de olacak. Samsun'da ilk kez olacak etkinliklere tüm halkımızı bekliyoruz. İnşallah bu etkinliklerimizi Ramazan ayına kadar sürdüreceğiz" diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak halk oyunları ekibi de kurduklarını söyleyen Müdür Özyurt, "Samsun'da halk oyunları ekibi kurduk. Bu ekipte 60 kişi görev alıyor. Bu ekibimiz, Samsun'un çeşitli yerlerinde, halkımızın yoğun olduğu her yerde, gösteriler ve etkinlikler yapacak. Parklarda ya da mesire alanlarda bulunan insanları olduğu ortamdan kaldırıp, mesela ip çekme yada ip atlama gibi sportif aktivitelerin içerisine bulundurarak çeşitli hediyeler vereceğiz. İnsanlarımıza hem spor sevgisi hem de bayram şenliğini yaşatmaya gayret göstereceğiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı halkımızla dolu dolu geçireceğiz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber