Gelibolu İmam Hatip Ortaokulu yardımlaşma ve dayanışma etkinliği

Milli Eğitim Bakanlığının yeni mevzuatı gereği bu yıl yeniden eğitim ve öğretime açılan Gelibolu İmam Hatip Ortaokulu kendini tanıtmak amacıyla etkinlik düzenledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2013 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gelibolu İmam Hatip Ortaokulu yardımlaşma ve dayanışma etkinliği

Milli Eğitim Bakanlığının yeni mevzuatı gereği bu yıl yeniden eğitim ve öğretime açılan Gelibolu İmam Hatip Ortaokulu kendini tanıtmak amacıyla etkinlik düzenledi.

Şehir merkezinde düzenlenen tanıtım amaçlı yardımlaşma ve dayanışma etkinliğinde okulun öğrenci velileri tarafından yapılan ve açılan statlarda yardım amaçlı yiyecek satıldı.

Vatandaşların oldukça ilgi gösterdiği çeşit çeşit börek, sarma ve tatlılar görenlerin iştahını kabartırken, okul müdürü Recep Gürer, "Okulumuz bu yıl ilk kez eğitime 25 öğrenci ile 5. sınıf olarak başladı. Henüz okulumuz birinci yılını dolduracak. Bu nedenle okulumuzun tanıtılması amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Sağolsun velilerimiz bizi yalnız bırakmadıkları gibi, fazlasıyla da çalıştılar. Bu nedenle bize emeği geçen ve destek veren tüm velilerimize, halkımıza ve esnafımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber