Kitap Fuarı'nın sayfasını beğenerek tablet bilgisayar kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı facebook sayfasındaki etkinliğe katılan Darıca Barbaros İlkokulu Müdür Yardımcısı Pınar Bulut tablet PC kazandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2013 12:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kitap Fuarı'nın sayfasını beğenerek tablet bilgisayar kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı facebook sayfasındaki etkinliğe katılan Darıca Barbaros İlkokulu Müdür Yardımcısı Pınar Bulut tablet PC kazandı. Hediyeyi kazandığını duyunca çok şaşırdığı ifade eden Bulut, tablet PC'yi 5 yaşındaki yeğenine vereceğini söyledi.

Türkiye'nin en önemli Kitap Fuarları arasında en ön saflarda yerini alan Kocaeli Kitap Fuarı kitapseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Gün boyu ünlü edebiyatçıların söyleşilerini dinleyen, kitap imza günlerine katılan kitapseverler sosyal medyadan da Kocaeli Kitap Fuarı'na ilgisini gösteriyor. Fuar'ın facebook sayfasındaki etkinliklere katılanlara çeşitli hediyeler veriliyor. Darıca Barbaros İlkokulu Müdür Yardımcısı Pınar Bulut ta bu hediyelerin 3. gün talihlisi oldu.

Oldukça mutlu ve şaşkın olduğunu dile getiren Pınar Bulut, "Kocaeli Kitap Fuarı'nın facebook sayfasında her gün bir talihliye hediyeler verildiği duyurusu yapılmıştı. Her gün bir kişiye saat 12'de o paylaşımı beğenen ve kendi sayfasında paylaşan çekilişe hak kazanıyordu. Zaten takip ediyordum Kocaeli Kitap Fuarını. Hediye kazandığımı duyunca sevindim, şaşırdım, inanamadım. Hatta önüme gelen arkadaşlarıma söyledim. Sayfamda paylaştım. Normalde şansız bir insanımdır. Kazandığım tablet PC'yi de yeğenime vereceğim" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber