Borsa köprülü kavşağı trafiğe açıldı

Konya Büyükşehir Belediye tarafından yaklaşık 15 milyon TL'ye yaptırılan Borsa Kavşağının Adana ve Antalya yolu gidiş-geliş istikametinde trafiğe açıldığı bildirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2013 14:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Borsa köprülü kavşağı trafiğe açıldı

Konya Büyükşehir Belediye tarafından yaklaşık 15 milyon TL'ye yaptırılan Borsa Kavşağının Adana ve Antalya yolu gidiş-geliş istikametinde trafiğe açıldığı bildirildi.

Konya Büyükşehir Başkanı Tahir Akyürek, yaklaşık 15 milyon TL'ye yaptırılan Borsa Kavşağının Adana ve Antalya Yolu gidiş-geliş istikametinde trafiğe açıldığını, dönel kavşağın da bu hafta tamamlanacağını ifade etti. Borsa Köprülü Kavşağı'nda incelemelerde bulunan Başkan Akyürek, Borsa Köprülü Kavşağı'nın Konya'daki en büyük Köprülü kavşaklardan biri olduğunu belirtti. Köprülü kavşakta yan yolların da açıldığını kaydeden Başkan Akyürek, dönel kavşağın da bu hafta tamamlanacağını dile getirdi.

Borsa Köprülü Kavşağı'nın Antalya ve Adana Yolu'na prestij kattığını vurgulayan Başkan Akyürek, Borsa Kavşağı'ndaki trafik sıkışıklığına da çözüm olduğunu ifade ederek, Ticaret Borsası ile karşı taraf arasında bir yaya köprüsünü de hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 15 milyon TL'ye yaptırılan Borsa Köprülü Kavşağı, 650 metre uzunluğa, 22 metre açıklığa sahip.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber