Otomobile pompalı tüfekle ateş eden şüpheli ikinci kez serbest bırakıldı

Manisa'nın Selendi İlçesi'nde, Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Salim Yunus Lokmanoğlu'nun, park halindeki otomobiline pompalı tüfekle ateş ettiği gerekçesiyle daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan 33 yaşındaki S.K., ikinci kez yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Mayıs 2013 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otomobile pompalı tüfekle ateş eden şüpheli ikinci kez serbest bırakıldı

Manisa'nın Selendi İlçesi'nde, Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Salim Yunus Lokmanoğlu'nun, park halindeki otomobiline pompalı tüfekle ateş ettiği gerekçesiyle daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan 33 yaşındaki S.K., ikinci kez yakalandı. Hakim karşısına çıkan şüpheli, bir kez daha serbest bırakıldı.

Adliye Lojmanları'nın önündeki park yerinde, geçen 25 Nisan'da meydana gelen olayda, Selendi Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Salim Yunus Lokmanoğlu'na ait otomobile kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında, olaydan birkaç gün sonra Turgutlu İlçesi'nde yaşayan S.K. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.K., çıkarıldığı mahkemece delil yetersizliği ve delilleri karartma şüphesi bulunmadığından serbest bırakıldı. Soruşturmayı sürdüren polis, dün S.K.'yı bir kez daha gözaltına aldı. İfadesinin alınmasının ardından Selendi'de ikinci kez hakim karşısına çıkan S.K., aynı gerekçelerle tekrar serbest bırakıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber