Camiden hırsızlık yapan 4 çocuk gözaltına alındı

Samsun'da cami imamının odasına girip 6 TL çaldıkları iddia edilen 4 çzocuk, caminin güvenlik kamerasına yakalanmamak için kayıt cihazı yerine monütörünü kırdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Mayıs 2013 13:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Camiden hırsızlık yapan 4 çocuk gözaltına alındı

Samsun'da cami imamının odasına girip 6 TL çaldıkları iddia edilen 4 çzocuk, caminin güvenlik kamerasına yakalanmamak için kayıt cihazı yerine monütörünü kırdı. Şikayet üzerine güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis şüphelileri bugün yakaladı.

Olay dün Atakum İlçesi Atakent Yeni Mahallede meydana geldi. Atakent Yeni Cami'nin açık olan penceresinden içeri giren kimliği belirsiz kişiler, cami imamı Erdal C.'nin kilitli olan odasının kapısını kırıp içeri girdi. Şüpheliler çekmecede bulunan 6 TL'li alıp kaçmak isterken güvenlik kamerası kayıt cihazı ile monütörü fark etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını silmek için kayıt cihazı yerine monütörü kıran şüpheliler kaçtı.

Hırsızlık olayını fark eden cami imamı polisi arayıp ihbarda bulundu. Gelen polis güvenlik kamerası görüntülerini alıp polis merkezine götürüp inceledi. Yapılan incelemede camiye girenlerin Canik İlçesi'nde oturan ve suç kayıtları bulunan U.T. (16), B. D. (14), M.A. (14) ve A.U. (15) oldukları tespit edildi.

Polis zanlıları bugün yakaladı. Yaşı küçük olan 4 zanlı Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber