31 yıl sonra aynı heyecanı yaşadılar

Samsun 19 Mayıs Lisesi'nden 31 yıl önce mezun olan ve 19 Mayıs Lisesi Hava Merasim Bölüğü Bandosu'nda görev yapan 25 öğrenci 31 yıl sonra aynı heyecanı yaşayarak okulun bahçesinde etkinliği bando kıyafetleri ile katılıp gösteri düzenlediler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2013 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
31 yıl sonra aynı heyecanı yaşadılar

Samsun 19 Mayıs Lisesi'nde Geleneksel Pilav Günü ve Mezunlar Buluşması günü düzenlendi. Okulun bahçesinde düzenlenen etkinlikte en dikkat çekenler ise 31 yıl önce okuldan mezun olan ancak o dönem okulun Hava Merasim Bölüğü Bandosu'nda görevli 25 öğrenci, yıllar sonra bir araya gelerek bando kıyafetlerini giyip gösteri düzenlediler. Büyük ilgi gören gösteriyle yılların hasretini giderek eski öğrenciler, unutulmaz bir gün yaşadılar.

Yıllar sonra bir araya geldiklerini belirten 19 Mayıs Lisesi Hava Merasim Bölüğü'nün bu yıl 50. kuruluş yılını kutladıklarını belirten Mustafa Coşkun, "1982-1983 yıllarında 19 Mayıs Lisesi Hava Merasim Bölüğü'nün başkanlığın yaptım. Yıllar sonra ekibi yeniden topladık ve yine başkanlığını yapıyorum. Bu bölükte görevli arkadaşların bir çoğunluğu model uçak ve paraşüt etkinliklerine katıldı ve paraşütle atlayanlar da oldu. Aramızdan pilot bile çıktı. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimin etkinliğin bu yıl ikincisini organize ettik ve okulun pilav gününde bir araya geldik" dedi.

31 yıl önce mezun oldukları okulun bandosunda görev yapanların çocukları da aynı kıyafeti giyip etkinliğe katılarak anne ve babalarına destek verdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber