Amca çocukları arasında tabancalı kavga: 1 yaralı

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, aralarında husumet bulunan amca çocukları arasında çıkan tartışmada, 37 yaşındaki Murat Çıra, tabancayla yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Mayıs 2013 08:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Amca çocukları arasında tabancalı kavga: 1 yaralı

Olay, dün gece İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. Murat Çıra, gece saatlerinde aralarında daha önceden husumet bulunan amcasının çocukları Emrah, Mehmet ve Galip Çıra ile sokakta karşılaşarak tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Murat Çıra, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabanca kurşununun bacağına isabet etmesi sonucu yaralandı.

Silah seslerinin duyulması ardından çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis çevre güvenliğini alarak Emrah ve Mehmet Çıra'yı gözaltına aldı. Sağlık ekipleri de yaralı Murat Çıra'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanılan Murat Çıra, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis olay sonrası kaçan, Galip Çıra'yı da yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber