Annesinin darp ettiği çocuğa devlet el koydu

Adana'da bisiklet alma meselesi yüzünden annesi tarafından darp edilen çocuğa devlet el koydu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2013 11:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Annesinin darp ettiği çocuğa devlet el koydu

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Figen B. (44), yaklaşık 16 yıl önce Mehmet Ö. (47) ile evlendi. Bu evlilikten Eren ve Çağrı isimli iki çocuğu oldu. Ancak çift anlaşamayarak 2005 yılında ayrıldı. Figen B. çocuklarını alarak Tufanbeyli ilçesinden gelerek Adana'ya yerleşti.

İki çocuğuyla birlikte yaşayan Figen B. geçtiğimiz gün oğlu Çağrı Ö. (12) ile bisiklet alma meselesi yüzünden tartıştı. İddiaya göre, küçük Çağrı Ö. annesine, "Bana bisiklet almazsan evden kaçarım" dedi. Bunun üzerine anne oğluna bisiklet aldı. Ancak çocuk bisikleti beğenmeyerek, "Bu bisikleti değiştir ben bunu istemiyorum yoksa evden kaçarım" diyerek tehdit etti. Bunun üzerine anne sinirlenerek çocuğunu darp etti. Daha sonrada evden ayrıldı. Annesi evden gidince Çağrı Ö. polisi ardayarak, "Annem beni dövdü" diyerek ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis

çocuğu yüzü, burnu ve alnında kızarıklar görünce ambulans çağırdı. Polis bir taraftan da anneyi aramaya başladı. Yapılan çalışma sonucunda anne evine gelirken gözaltına alınarak 100. Yıl Polis Merkezi'ne getirildi. Anne polis aracından inerken "Bu nasıl bir oyun bir anne evladını nasıl döver" diye bağırdı. Çağrı Ö. de önce ambulansla polis merkezine getirilip daha sonra Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi edildi.

Çağrı Ö. annesinden şikayetçi olduğu için savcılık kararıyla çocuğa el konularak Sevgi Evlerine yerleştirildi.

Anne hakkında da çocuğuna şiddet uygulamaktan dava açılırken, tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber