Kazada ölen çift, gözyaşlarıyla uğurlandı

SAMSUN'da dün meydana gelen trafik kazasında yaşamlarını yitiren 44 yaşındaki Çiğdem ve 51 yaşındaki Turgay Özfırat çiftinin cenezaleri, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Mayıs 2013 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazada ölen çift, gözyaşlarıyla uğurlandı

Samsun'un merkez İlkadım İlçesi Liman Mahallesi'nde dün akşam aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan 07 TD 600 plakalı otomobilin takla atarak Çiğdem Özfırat yönetimindeki 55 LS 331 plakalı otomobilin üstüne düştü. Kazada Çiğdem ve Turgay Özfırat çifti ile diğer araçtaki Aynı kazada yaşamını yitiren diğer otomobildeki Taner Erdemli öldü, 5 kişi de yaralandı.

Kazada can veren Samsun'un tanınmış işadamlarından Turgay Özfırat ve eşi Çiğdem Özfırat için bugün cenaze töreni düzenlendi. Akaryakıt istasyonu ve tıbbi aletler fabrikası sahibi olan Turgay Özfırat ile organizatörlük yapan eşi Çiğdem Özfırat'ın cenazeleri ilk olarak hastane morgundan alınarak Kılıçdede Mahallesi Ülkem Sokak'taki evlerinin önüne getirildi. Burada dualar okunup helallik alındı. Yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Özfırat çifti yapılan törenin ardından kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlık'taki aile kabristanlığında toprağa verildi. Aynı kazadan yaralı olarak kurtulan çocukları 14 yaşındaki Deren ile 21 yaşındaki Deniz Özfırat ise özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Aynı kazada yaşamını yitiren diğer otomobildeki Taner Erdemli de düzenlenen törenle toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber