Rektöre diz çöktüren öğrenci

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli alanlarda başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Mayıs 2013 14:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Rektöre diz çöktüren öğrenci

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli alanlarda başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. Engellilerle ilgili sosyal sorumluluk projelerinde görev alan Uludağ Üniversitesi Atlıspor Topluluğu öğrencisi Emine Merve Küçük'e ödülünü Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek verdi. Rektör Kamil Dilek, boyunun kısalığına rağmen büyük işler başaran Emine Merve Küçük'ün yanında diz çökerek töreni izleyenleri selamladı.

Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde yapılan 'Uludağın Zirvesindekiler' öğrenci ödül töreninde lisansüstü, bilim, sanat, spor ve sosyal sorumluluk alanlarında başarılı çalışmalar yöpan öğrenciler ödüllendirildi. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek'in yanı sıra Rektör yardımcıları ve danışmanları, dekanlar, yüksekokul müdürlerinin de katıldığı törene, öğrenciler ve aileleri de büyük ilgi gösterdi.

ALÇAKGÖNÜLLÜ REKTÖR

Törende, engellilerle ilgili sosyal sorumluluk projelerinde görev alan Uludağ Üniversitesi Atlıspor Topluluğu üyesi Veteriner Fakültesi Üçüncü sınıf öğrencisi Emine Merve Küçük'e ödülünü Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek verdi. Topluluk Danışmanı Prof. Dr. Deniz Seyrek İntaş, Topluluk Başkanı Özgün Sarıtaş ve Rektör Kamil Dilek, boyunun kısalığına rağmen büyük işler başaran Emine Merve Küçük'ün yanında diz çökerek töreni izleyenleri selamladı. Töreni izleyenler de, bu davranışı ayakta alkışladı.

Törende halkoyunları ekibi, kadın Flöre Takımı, Dans Topluluğu, Nilay Acar-Ahmet Gezen dans gösterisi yaparken, Grup Zencefil, Umut Topal ve Orkestrası da müzik dinletisi sundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber