Doktorun sakat bıraktığı iddiası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ocak 2006 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarlı bir şahıs, Antalya'nın Demre İlçesi Devlet Hastanesi'nde görevli doktorun kendisini sakat bıraktığını iddia etti.

Adapazarı Dörtyol Sanayi Sitesi'nde esnaflık yapan Burhan Şahin (51), bir işi için Antalya'nın Demre İlçesi'nde bulunduğu sırada ayak ağrısı şikayetiyle 2005 yılı Mayıs ayında Devlet Hastanesi'ne müracaat ettiğini ve sağlam girdiği hastaneden sakat çıktığını ileri sürdü.

Burhan Şahin, ayak ağrısı şikayetiyle 2005 yılı Mayıs ayında Demre Devlet Hastanesi'ne müracaat ettiğini belirterek, "Beni hastaneye yatırdılar. Ancak benimle kimse ilgilenmedi. Genel cerrah olarak görev yapan doktor Y.Y. bir kez baktı ve gitti. 2 gün sonra hastanede felç geçirdim. Ancak doktor Y.Y. benimle hiç ilgilenmedi. Bir hafta sonra 'Bizim yapacak bir şeyimiz yok' diye felçli halimle taburcu ettiler. Hastaneye sağlam gittim, sakat çıktım" dedi.

Şahin, taburcu olduktan sonra Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne gittiğini, burada ise kendisine geç kalındığını söylediklerini dile getirerek, "Bana 'Daha önce gelseydin seni iyileştirirdik' dediler. Demre Devlet Hastanesi'ndeki doktor hayatımı kararttı. Gururuma yediremiyorum. Doktorun cezalandırılması için şikayetçi olacağım" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber