Üzerlerine kırılan ağaç dalı düşen 3 kişi yaralandı

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'ndeki İnönü Parkı'nda, rüzgar nedeniyle kırılan tarihi çınar ağacının dalı alttan geçen Hamide Bıçakçı ile torunları 12 yaşındaki Doğukan Şirin ve 2.5 yaşındaki Baran Ayak'ın üzerine düştü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Mayıs 2013 20:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üzerlerine kırılan ağaç dalı düşen 3 kişi yaralandı

Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 17.30 sıralarında ilçe merkezindeki İnönü Parkı'nda meydana geldi. Fatih Sultan Mehmet döneminde 1453 sonrası özel bir fermanla parka dikildiği belirtilen çınar ağacının dalı, rüzgar nedeniyle kırıldı. Dal, o sırada ağacın altından geçen Hamide Bıçakçı ile yanındaki torunları Doğukan Şirin ve Baran Ayak'ın üzerine düştü.

İLK MÜDAHALEYİ PARKTA BULUNAN DOKTOR YAPTI

Hamide Bıçakçı ile küçük torunu hafif yaralanırken, dalın altında kalarak ağır yaralanan Doğukan Şirin'e ilk müdahaleyi o sırada parkta bulunan doktor yaptı. Şirin, Bıçakçı ve küçük Baran, daha sonra gelen sağlık ekipleri tarafından Özel Echomar Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Doğukan Şirin'in durumunun ağır olduğu, diğer 2 yaralının sağlıklarının iyi olduğu belirtildi.

Polis, ağacın etrafına güvenlik şeridi çekerek olası yeni bir kazaya karşı önlem alırken, olayla ilgili de soruşturma başlattı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber