Babuşçu, AK Parti'nin son oy oranını açıkladı/ Video

Cnn Türk'te yayınlanan 360 Derece programına konuk olan Aziz Babuşcu, Türkiye gündemindeki birçok konuda önemli açıklamalar yaptı. Babuşçu AK Parti'nin oy oranının yüzde 52-53 olduğunu açıkladı.

Haber Giriş : 25 Mayıs 2013 10:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Programda, son günlerde yaşanan muhafazakarlık tartışmalarına değinen AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, AK Parti'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden sonra yaptığı balkon konuşmasındaki ruha halen sahip olduğunu ve toplumun bütün kesimlerini aynı oranda önemsediğini söyledi.

Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: "Başbakanımızın seçimden sonra yaptığı balkon konuşmasındaki o ruh çok önemli. Biz toplumsal uzlaşı söylemimizi sürdürüyoruz. Yoksa seçimden sonra Başbakan bir balkon konuşması yapar, onun rüzgarıyla bir süre gider gibi bir durum yok. Biz hep balkondaydık ve balkonda ne söylediysek sokakta da onu söylüyoruz. Biz o ruhu hiç kaybetmedik. Biz hep öyleyiz. O balkondan hiç inmedik." dedi.

Babuşcu, yapılan anketlerde partinin oy oranının yüzde 52-53 arasında olduğunu açıkladı. İçki yasağı tartışmalarını da değerlendiren Babuşçu, "İçki yasaklanmıyor; çocukların ve gençlerin içkiye ulaşması noktasında bir takım engellemeler koyuluyor" açıklamasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber