Viranşehir Belediyesi okulların sorunları için çalışmalar yürütüyor

Belediyeye gelip yardım isteyen öğretmenleri kırmayıp okulların sorunlarını gideren Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, dün de Belediye İlköğretim okulu ve Mustafa Kemal İlk Öğretim Okulunu ziyaret ederek, okulların sorunlarını dinledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2013 19:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Viranşehir Belediyesi okulların sorunları için çalışmalar yürütüyor

Belediye İlk Öğretim Okulu Müdürü İbrahim Halil Tepeli ile görüşen Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun ve Belediye Başkan Yardımcısı Nayıf Aslan, okulun sorunları ve eksiklerini giderme sözü verdiler. Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, tüm okulların hizmetinde olduklarını fakat Belediye İlköğretim Okulu'na ayrıcalık verdiklerini söyledi. Burun, "Gelecek nesillerimiz bu okullarda yetişiyor. Bizler sürekli öğretmenlerimizin yanındayız. Gençlerimizin daha iyi imkanlarda okumalarını istiyoruz. Gücümüzün yettiği ölçüde tüm okullarımızın sorunlarını gidermek için çalışıyoruz" diye konuştu.

'TEK ÇAREMİZ BELEDİYE'

Yapılan görüşmelerin ardından Belediye Başkanvekili Mehmet Burun ve Belediye Başkan Yardımcısı Nayıf Aslan, öğretmenlerle görüştü. Öğretmenlerin sorunlarını dinleyen Burun, ellerinden geldiği kadar sorunların giderilmesi için yardımcı olacaklarını söyledi. Burada konuşan Okul Müdürü İbrahim Halil Tepeli, belediyenin sürekli yardımlarına koştuğunu söyledi. Hiçbir kurumun kendilerine yardımcı olmadığını belirten Tepeli: "Kaymakamlık ve diğer kurumların hiç biri ihtiyaçlarımızın giderilmesi için yardım etmiyorlar. Sağolsun Belediyemiz her zaman bize destek oluyor" diye konuştu.

Ardından Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, okulu gezerek ihtiyaç tespiti yaptı. Belediye ilköğretim Okulu ziyaretinin Ardından Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun ve BDP İlçe Eşbaşkanı Halis Aktaş, Mustafa Kemal İlköğretim okulunu ziyaret ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber