Beş yaşındaki kreş öğrencileri hatim etti

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde eğitim-öğretime devam eden Sevgi Bahçesi Kreş öğrencileri Çamlık Aile Çay Bahçesinde hatim programı düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2013 12:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Beş yaşındaki kreş öğrencileri hatim etti

Kreş Yöneticisi Kemal Camgöz'ün konuşmasıyla başlayan programda 5 ila 6 yaş arası kreş öğrencileri ezbere Yasin'i şerif, Kuran ayetleri, hadisi şeriflerin Arapçasını ve mealini okuyarak ilahiler seslendirdiler.

Kreş Yöneticisi Kemal Camgöz yaptığı açıklamada"Çocuklarımız ilk hatimlerini Peygamber Efendimize hediye ettiler. Bizde bu güzel niyete karşılık Lapseki ilçe merkezinde bir program tertip ederek kuranı kerime karşı ilgi ve alakayı arttırmak istedik. 5 ila 6 yaş arasında hatim eden öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Lapseki'de ilk defa olan bu cemiyetten sonra hedefimiz birkaç sene içerisinde Sevgi Bahçesi çocuk evinden hafızlar yetiştirmektir.

Önümüzdeki seneden itibaren şuan inşaatı devam eden yeni binamızda eğitim ve öğretimimize devam edeceğiz"

şeklinde konuştu. Kreş öğrencilerinin sunduğu programda bine yakın vatandaş yer yer gözyaşlarına hakim olamadı. Vatandaşlar program sonunda Sevgi Bahçesi Kreş Öğretmenlerine teşekkür ettiler. Lapseki'de ve bölgede ilk defa yapılan hatim merasimi sonunda kreş öğrencilerine kuranı kerim ve madalya hediye edildi. İzleyenlere yapılan ikramla hatim

programı sona erdi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber