Derinceli işçi çalıştığı inşaatta ölü bulundu

Derince'den iki sene önce çalışmak için Rusya'ya giden 41 yaşındaki Mahmut Beydüz çalıştığı inşaatta arkadaşları tarafından ölü olarak bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2013 14:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Derinceli işçi çalıştığı inşaatta ölü bulundu

Derince'den iki sene önce çalışmak için Rusya'ya giden 41 yaşındaki Mahmut Beydüz çalıştığı inşaatta arkadaşları tarafından ölü olarak bulundu.

Derince'den iki sene önce Rusya'ya çalışmak için giden 41 yaşındaki Mahmut Beydüz, çalıştığı inşatta ölü olarak bulundu. Alınan bilgiye göre Derince İbni Sina Mahallesi Yeni Kapı Sokak adresinde ikamet eden Mahmut Beydüz, iki sene önce Rusya'nın Vladivoslok Adası'na giderek burada bulunan inşaatta çalışmaya başladı. Bir ticaret merkezinin inşaatında çalışan Beydüz, çalıştığı inşatta arkadaşları tarafından ölü olarak bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Beydüz'ün cenazesi Rusya'da yapılan otopsisinin ardından İstanbul'a oradan da Derince'ye gönderildi. Ailesi Mahmut Beydüz'ün nasıl öldüğü hakkında bilgiye sahip olmadığını söylerken, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek otopsi raporuna göre hareket edeceklerini belirtti. Mahmut Beydüz'ün cenazesi Derince İmamı Azam Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çınarlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber