Akçay'da tesis müdürü belediye başkanı gibi çalışıyor

Turizm denildiğinde Edremit Körfezi'nde ilk akla gelen tesis olan Akçay Turban Tatil Köyü müdürlüğüne, Batuhan Han'ın getirilmesi ile yaşanan büyük değişim dikkat çekiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2013 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Akçay'da tesis müdürü belediye başkanı gibi çalışıyor

Tesis içindeki büyük havuz komple yenilenirken, kamelyaların üst hasırlarının da değiştirildiğini söyleyen Han, "Tesise taş fırın ve türkü bar kazandırırken, birde çöp toplama merkezi kuruldu. Böylelikle çöplerin içeriğine göre ayrıştılmasını sağlanarak çöpün geri dönüşümü sağlanacak. Yazlık düğün salonunda da yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi "dedi.

Tesis girişine ülke bayraklarının yanısıra 4 büyük futbol takımının da bayraklarını astıklarını anlatan Han, şunları söyledi: "Gelen müşterimiz tuttuğu takımın bayrağını tesiste gördüğünden dolayı memnuniyetini ifade ediyor. Bizler yaptığımız her işte kaliteyi ön planda tutuyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için herşeyden önemli. Çünkü biz kendi branşımızda hep en iyi olmalıyız. Buraya gelen konuklarımız yaşamları boyunca unutamayacakları bir tatil yada unutamayacakları düğün etkinliklerini yaşatmayı bizler amacımız olarak görüyoruz"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber