Emniyet Müdürü Yüksel için veda kokteyli

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Yalova Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Ümit Yüksel için veda kokteyli verdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2013 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emniyet Müdürü Yüksel için veda kokteyli

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Yalova Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Ümit Yüksel için veda kokteyli verdi.

Valilik Toplantı Salonu'ndaki programa, Vali Mayda'nın yanı sıra Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Önder, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arslantaş, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Selim Eren, Gümüşhane Emniyet Müdürü Ahmet Can, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, CHP İl Başkanı Sait Özdamar, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Vali Mayda, burada yaptığı konuşmada, bir nöbet değişimi yaşadıklarını, kamu hizmetlerinin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, "Kamu görevleri belirli sürelerde yapılıyor. Görev sırasında hoş seda bırakmak en önemli haslettir" dedi.

Emniyet ve asayiş hizmetlerinin her zaman önem arz eden hizmetler olduğunu ifade eden Vali Mayda, "Bu hizmetin gerçekleşmesinde yaklaşım da çok önemlidir. Emniyet Müdürü Yüksel, çok güzel bir hizmet yaptı. Güler yüzü, kamu hizmetlerindeki yaklaşımı ve insan ilişkilerindeki başarısı gerçekten takdire değerdir. Yolu açık olsun" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Yüksel ise ilk olarak emniyet müdürü olarak atamasının 2010 yılında yapıldığını belirterek, "Gümüşhane'ye ilk geldiğimde hoşuma giden havası oldu. Devam eden süreçte ise insanının kadirşinas, çalışkan ve vatanperver olduğunu gördük. Bu bizi ziyadesiyle memnun etti. Yaptığımız görev esnasında da hep destek gördük ve halkın bizim yanımızda olduğuna tanık olduk. Bu bizim için büyük kazançtı.Şanslı bir kadro ile çalıştık" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Mayda, Jandarma Komutanı Albay Önder ve Belediye Başkanı Canlı, Yüksel'e plaket verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber