Köpeğini öldürdüğü iddiasıyla belediye işçisinden şikayetçi oldu

AKSARAY'da tekstil atölyesi işleten 26 yaşındaki Haluk Sürün, evinin bahçesindeki 4 aylık köpeğini iğneyle uyuşturup öldürdüğünü iddia ettiği belediye işçisi S.Ç.'den sikayetçi oldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Mayıs 2013 20:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Köpeğini öldürdüğü iddiasıyla belediye işçisinden şikayetçi oldu

Belediye yetkilileri, köpeğin iğne ile uyuşturulup alındığını, barınağa getirildiğinde ise kendine gelip kaçtığını öne sürerek gerekli incelemeyi başlattıklarını söyledi.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi. Ailesi ile birlikte gezmeye çıkan Haluk Sürün, geri döndüğünde bahçede garajın yanındaki Ceviz ismini verdiği köpeğinin olmadığını gördü. Komşusunun köpeğinin bir belediye işçisi tarafından iğneyle uyuşturulup, öldürüldüğünü söylediğini öne süren Haluk Sürün, polis merkezine giderek, 'konut dokunulmazlığı ihlali, mala zarar verme ve gasp' suçlamasıyla belediye işçisi S.Ç.'den şikayetçi oldu. Hukuki mücadelesini sürdüreceğini ifade eden Sürün, "Köpeğim daha 4 aylıktı. Ben onu karda ölmek üzereyken buldum. Büyütüp, besledim ve aşıları yapılmıştı. Karnesi dahi vardı. Kimseye zararı yoktu. Hava alması içinde dışarı çıkartmıştım" dedi.

Haluk Sürün'e ait köpeğin belediye ekipleri tarafından alındığını doğrulayan Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Akif Kılıç," Ekibimiz köpeği iğneyle uyuşturup almış. Barınağa getirdiklerinde ise köpek kendine gelip kaçmış. Bizde gerekli incelemeyi başlattık" diye konuştui. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber