Miniklerin yılsonu etkinliği

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki Hayme Ana Anaokulu öğrencilerinin hazırladıkları yılsonu etkinliği beğeniyle izlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2013 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Miniklerin yılsonu etkinliği

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki Hayme Ana Anaokulu öğrencilerinin hazırladıkları yılsonu etkinliği beğeniyle izlendi.

Semerkant İlköğretim Okulu Toplantı Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Hayme Ana Anaokulu Müdürü Hasan Kızılkaya, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Hayme Ana Anaokulu Müdürü Hasan Kızılkaya, etkinlikte yaptığı konuşmada, 2012-2013 eğitim öğretimin yılının sonuna gelen öğrencilerin, yorucu ve bir o kadar da zevkli bir yılı geride bıraktığını belirterek "Öğrencilerimiz, içinde bulunduğumuz eğitim öğretim yılı içerisinde eğlenerek, büyük bir memnuniyetle eğitimlerini tamamlayıp, bunun kazanımlarından birisi de olan yılsonu etkinliğini hazırladılar. Ben özverili çalışmalarından dolayı başta okul idaremiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve ileride büyük başarılar kazanacağına inandığım öğrencilerimi şimdiden kutluyor, yaşamlarında daima mutluluklar diliyorum" dedi.

Papatya Sınıfı Öğretmeni Yağmur Gözübol ise, "Öğrencilerimizin okula geldikleri ilk günden bu güne kadar gecen süre içerisinde, gösterdikleri üstün bir gayreti yılsonu etkinliği ile süsledik. Umuyorum ki, geleceğimiz teminatı olan bu öğrencilerimizin, ülkemize büyük hizmetler ederek, bizleri hatırlamaları ve hazırlamış olduğumuz yılsonu etkinliğinde emeği geçen tüm velilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından minikler yılsonu etkinlikleri kapsamında hazırlamış oldukları çeşitli modern ve yöresel dansları sunarak, şiirler okudu.

Özellikle Papatya Sınıfı öğrencileri, Öğretmen Yağmur Gözübol'un yönetiminde büyük ustalıkla sergilediği sandalye dansı, veliler tarafından ilgiyle izlenerek, ayakta alkışlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber