Bursagaz ailesi kahvaltıda buluştu

Faaliyet gösterdiği sektörde birçok alanda öncü olmaya devam eden Bursagaz, kurum çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği sosyal faaliyetlerle de örnek şirket olmaya devam ediyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2013 14:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bursagaz ailesi kahvaltıda buluştu

Faaliyet gösterdiği sektörde birçok alanda öncü olmaya devam eden Bursagaz, kurum çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği sosyal faaliyetlerle de örnek şirket olmaya devam ediyor.

Bursagaz çalışanları ve aileleri kahvaltıda buluştu. Şirket bahçesindeki kahvaltıya 550 kişi katıldı. Bursagaz ailesi, kahvaltının ardından yetişkinler ve çocuklar için kurulan oyun alanlarında eğlenerek hafta sonunun tadını çıkardı. Bursagaz ailesi tavla, dart mania, halat çekme, çamaşır makinesi, gladyatör ve denge basket turnuvalarında kıyasıya yarıştı. Turnuvalarda birinci olanlara hediye çeki takdim edildi. Çocuklar için şişme oyun alanları ve palyaçoların unutulmadığı programda, patlamış mısır, pamuk helva, dondurma ve limonata ikramı yapıldı.

Kahvaltı programının herkesi memnun etmesinden büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, "Personelimizle beraber vakit geçiriyoruz. Kaynaşma ve dayanışma çok önemli. Bursagaz olarak müşterilerimize hep beraber en iyi hizmeti vermenin çabasındayız. Çalışanlarımızın gayretleri ile bunun güzel neticelerini görüyoruz. Bursagaz'a hizmet veren arkadaşlarımız her şeyin en iyisine layık" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber