Amasya'da okullar polisle kardeş olmak istiyor

Amasya Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş, şehirdeki okulların tamamına yakınının Amasya Emniyet Müdürlüğü ile kardeş olmak istediğini söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2013 18:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Amasya'da okullar polisle kardeş olmak istiyor

Plevne Ortaokulu'nda Amasya Emniyet Müdürlüğü tarafından hizmete sunulan kütüphanenin açılışını Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt ile birlikte yapan Taş, Amasya Valiliği tarafından şehirdeki 3 yılı aşkın süredir uygulanan 'Kardeş Okul Kardeş Kurum Projesi'ne kapsamında Amasya Emniyet Müdürlüğü ile kardeş olan Cumhuriyet Ortaokulu'nun yapılan destekleme faaliyetleri sonucu başarısını artırdığını söyledi.

Amasya Emniyet Müdürlüğü'nün 3 okuldan 50 öğrenciye giysi yardımı da yaptığını hatırlatan Taş, "Okullar sadece Milli Eğitim'e bırakılacak alan değil. Tüm halkın, sivil toplum örgütlerinin, kamu kurum ve kuruluşlarının, esnafların katkısı olması gerekiyor ki başarılı olunsun" dedi.

Amasya'daki eğitim seviyesinin yükseltilmesi için eğitime sahip çıkılması gerektiğine işaret eden Emniyet Müdürü Bayazıt da, "Suça karışan çocuklarda eğitimin belirli aşamalarından geçmiş çocuklar. Okullara her alanda ne kadar sahip çıkarsak, suça karışan çocuklarımızın sayısının da azalacağına inanıyoruz. Ne kadar çocuklara sahip çıkarsak. Bizim işimiz o kadar azalacak" diye konuştu.

Bayazıt, okul müdürü Alaattin Turna'dan okulun diğer ihtiyaçları ve faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber