Belediye başkanının kardeşlerini katleden zanlı yakalandı

Antalya'da, Kaş İlçesinin DP'li Ova Belediye Başkanı Tevfik Taner'in iki kardeşini öldüren zanlı jandarma tarafından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2013 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye başkanının kardeşlerini katleden zanlı yakalandı

Ova Belediyesi Başkanı Tevfik Taner'in kardeşleri Aydın Taner (41) ile Şeref Taner (45) seralarında ortakçılık yapan İsmail İnce tarafından iki gün önce öldürüldü. Olay sonrası ailesini ve eşyalarını kamyonete yükleyerek kayıplara karışan İsmail İnce'yi yakalamak için jandarma geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler şüpheli İnce'ye ait aracı Çay köyü yolu üzerinde terk edilmiş halde buldu.Araç içerisinde yapılan incelemede, parçalanmış bir cep telefonu, bir av tüfeği kartuşu ve bir sağlam cep telefonu bulundu. Jandarma şüpheli İnce'nin fotoğraf ve bilgilerini tüm ilçe ve komşu illerin kolluk kuvvetlerine ulaştırdı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelinin yakalanması için geçmesi muhtemel yedi noktada yol emniyet ve kontrol devriyesi kurdu. Antalya İl Jandarma Komutanlığının ısrarlı ve başarılı takibi neticesinde şüpheli İnce, 29 saat sonra dün gece saat 21:00 sıralarında Kaş İlçesi İkizce köyü ormanlık alanda yakalandı. İnce, Kaş Cumhuriyet Savcılığına çıkarıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber