Uyuşturucu tacirleri sınır tanımıyor

Trabzon'da polisin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda cep telefonu şarj aleti içersine saklanmış bir miktar uyuşturucu bulunurken, uyuşturucu tacirlerinin bu konuda sınır tanımadıkları gözlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2013 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uyuşturucu tacirleri sınır tanımıyor

Trabzon'da polisin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda cep telefonu şarj aleti içersine saklanmış bir miktar uyuşturucu bulunurken, uyuşturucu tacirlerinin bu konuda sınır tanımadıkları gözlendi.

Konuyla ilgili Trabzon Valiliğinden yapılan açıklamada, "Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Trabzon ili Of ilçesinde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçunun önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar, kapsamında Of Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda başlatılan planlı ve projeli operasyon çalışması 1,5 ay süre ile sürdürülmüş, yapılan çalışmalarda 5 ayrı olayda 5 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan, 7 şüpheli şahsa uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan ve 1 şüpheli şahsa da Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanımını kolaylaştırmak suçundan işlem yapılmıştır. 1,5 ay süre ile sürdürülen soruşturmada 49,04 gram kubar esrar maddesi ve 32,77 gr. Bonzai maddesi ele geçirilmiş, Düzenlenen operasyonda E.A, E.D, E.Y, Ü.A, O.S, F.A ve K.K isimli şahıslar Trabzon ili Of ilçesinde, C.G isimli şahıs ise İstanbul ilinde yakalanarak ilimize getirilmiştir. Toplamda 8 şahıs, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanımını kolaylaştırmak suçu şüphelileri olarak yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan 8 şüpheli şahıs Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Of Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir. Şüphelilerden E.A, E.D, E.Y, Ü.A, O.S, F.A, C.G ve K.K isimli şahıslar çıkarıldıkları Mahkeme tarafından tutuklanarak Bahçecik E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber