Alaplı Kasımlı İlk Ve Ortaokulu ödül töreni için Ankara'da

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2012-2013 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 61 il arasında ilk 10'a girme başarısını elde eden Alaplı Kasımlı İlkokul ve Ortaokulu ödül töreni için Ankara'ya davet edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2013 18:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alaplı Kasımlı İlk Ve Ortaokulu ödül töreni için Ankara'da

Alaplı Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, (MEB) 2012-2013 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 61 il arasında ilk 10'a girme başarısını elde eden Alaplı Kasımlı İlkokul ve Ortaokulu'nun ödül töreni için Bakanlık tarafından Ankara'ya davet edildiğini söyledi.

İlk üç'e girecek okulların yanı sıra teşvik ödüllerinin verileceği ödül töreninde Alaplı Kasımlı İlk ve Ortaokulu'ndan iyi bir derece beklediklerini belirten Taşıran, "Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2012-2013 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 61 il arasında ilk 10'a girme başarısını elde eden Alaplı Kasımlı İlkokul ve Ortaokulu'na daha önce Milli Eğitim Bakanlığı'nın görevlendirdiği ekip üyeleri tarafından saha ziyareti gerçekleştirilmişti. 14 Haziran 2013 tarihinde karne gününde bakanlık tarafından dereceye giren okulların belirlenmesi ve ödül töreni gerçekleştirilecek. İnşallah okulumuz iyi bir derece elde ederek bizleri onurlandırır ve gururumuz olur" dedi.

Alaplı Kasımlı İlkokul ve Ortaokulu Erdal Yılmaz da "Bakanlık tarafından Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde dereceye giren okulların ödül törenine davet edildik. Okul olarak ilk üç'e girerek kalite beratı almak istiyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber