4 yaşındaki kazak çocuk, 5 yıldızlı otelin havuzunda boğuldu

Antalya'da ailesiyle tatile geldiği 5 yıldızlı oteldeki yetişkinlerin kullandığı havuza düşen 4 yaşındaki çocuk boğuldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2013 22:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
4 yaşındaki kazak çocuk, 5 yıldızlı otelin havuzunda boğuldu

Edinilen bilgiye göre, babası Yerbal ve annesi Gülnaz Omarova ile Kundu Turizm Bölgesi'ndeki 5 yıldızlı bir otele tatile gelen 4 yaşındaki Dimmuhhammet Baktıyarov yetişkinlerin kullandığı yüzme havuzuna düştü. Bir Alman turist tarafından düştüğü farkedilen Kazak çocuk, turistler tarafından havuzdan çıkarıldı. Otele çağrılan ambulansa alınan çocuk, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazak çocuğun cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu morguna gelen baba Yerbal Omarova uzun süre gözyaşı döktü. Morg önünde turizm acentesi yetkililerine olay hakkında bilgi veren baba Omarova, eşiyle güneşlenirken oğlunun çocuklar için oluşturulan yüzme havuzuna girdiğini söyledi. Oğlunun bir süre yüzdükten sonra yanına gelerek şişme kolluklarını istediğini anlatan baba Omarova, "Oğluma kollukları odada unuttuğumuzu ve çocuk havuzuna girmesini söyledim. Oğlum çocuk havuzuna giderken sanırım dengesini kaybedip yetişkinler için kullanılan havuza düşmüş. Oğlumu düştükten bir kaç dakika sonra bir Alman turist farketmiş" dedi.

Kazak çocuğun cesedi, otopsinin ardından ülkesine götürülmek üzere morgtan alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber