Rize Belediye binasında patlama

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Ocak 2006 16:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rize Belediyesi'nin 3. katında temizlik malzemelerinin konulduğu odada patlama meydana geldi. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı patlamada, maddi hasar oluştu.
Alınan bilgiye göre, Menderes Bulvarı'ndaki belediye binasının 3. katında temizlik malzemelerinin bulunduğu odada, saat 15.00 sıralarında patlama meydana geldi. Can kaybı ya da yaralanmanın olmadığı patlamada, odanın camları ve kapısı kırıldı, duvarlarda hasar oluştu.

Rize Belediye Başkanı Bakırcı, patlamanın ardından olay yerine giderek, incelemelerde bulundu. Bakırcı, daha sonra yaptığı açıklamada, patlamanın teknik detayı hakkında bilgi sahibi olmadıklarını ifade ederek, "Rize Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı uzman ekipler patlamayla ilgili araştırma yapıyor. Patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığını zannediyoruz. Patlamanın nedenini, ancak araştırma tamamlandıktan sonra öğreneceğiz" dedi. Bir gazetecinin patlamanın geçmiş dönemlerde Rize'de TAYAD'lılarla yaşanan olaylarla ilgili olup olmayacağı sorusu üzerine Bakırcı, "İlk belirlemelere göre öyle bir hadise olduğunu düşünmüyoruz. Dışardan bakıldığında olayın bomba patlaması şeklinde olmadığı görülüyor. Oda temizlik malzemelerinin konulduğu ve havalandırılmayan bir yer. Patlama bu nedenle olmuş olabilir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber