Liseli Furkan'dan 21 gündür haber alınamıyor

Diyarbakır'da lise öğrencisi 17 yaşındaki Furkan Salcan'dan 21 gündür haber alınamıyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Haziran 2013 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Liseli Furkan'dan 21 gündür haber alınamıyor

Diyarbakır'da lise öğrencisi 17 yaşındaki Furkan Salcan'dan 21 gündür haber alınamıyor. Anne Hülya Salcan, oğlunu her yerde ardıklarını ancak bulamadıklarını belirterek, "Oğlum, İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı'na gitmiş olabilir" dedi.

Diyarbakır'ın merkez Bağlır İlçesi'nde oturan Hülya-Ramazan Salcan çiftinin Burhannettin Yıldız Endüstri Meslek Lisesi 11'nici sınıf öğrencisi oğulları Furkan Salcan, 26 Mayıs'ta iddiaya göre, ders notlarının zayıf olması nedeniyle babasıyla tartıştı. Tartışmanın ardından evden ayrılan Salcan, dönmedi.

Anne Hülya Salcan oğlunu bulmak için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusu yaptıklarını ancak hiçbir sonuca ulaşamadıklarını söyledi. Gidebileceği her yeri aradıklarını belirten Hülya Salcan, oğlunun cep telefonunun da kaybolduğu günden bu yana kapalı olduğunu belirterek, üzerinde para olmadığını ifade etti. Salcan, oğlu Furkan'ın İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı'na gidebileceğini belirterek, "Oradaki eylemcilere bedava yemek veriyorlar. Orada kurulan çadırlarda da kalabilir. Oğlumu görenlerin bize ya da emniyete haber vermesini istiyorum" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber