Torbalı'da trafik kazası: üç yaralı

Aydın'dan İzmir'e giden Veysel A. idaresindeki 45 B 3375 plakalı araç, Torbalı sınırlarında karşısına çıkan bir köpeğe çarpmamak için manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybedip ağaçlara çarptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2013 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Torbalı'da trafik kazası: üç yaralı

Aydın'dan İzmir'e giden Veysel A. idaresindeki 45 B 3375 plakalı araç, Torbalı sınırlarında karşısına çıkan bir köpeğe çarpmamak için manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybedip ağaçlara çarptı. Kazada, sürücü Veysel A. Hafif, Sabahattin Y. ve Mehmet K. adlı kişiler ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ekipleri yaralıları İzmir Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada hafif yaralanan sürücü Veysel A., iki arkadaşının ağır yaralanması nedeniyle çok üzgün olduğunu belirterek, "Her şey bir anda olup bitti. Ne oldu anlayamadım. Seyir halindeyken aniden karşıma bir köpek çıktı. Çarpmamak için direksiyonu kırdım. O an direksiyon hakimiyetini kaybettim. Arkadaşlarımın birisinin başından diğerinin göğsünden yaralandığını öğrendim. Umarım önemli bir şey olmadan atlatırlar" dedi.

Öte yandan olay yerine giden Torbalı İlçe Jandarma ekipleri, kaza yerinde yaptıkları araştırmada, araç içinde iki av tüfeği buldu. Ruhsatlı olduğu iddia edilen tüfeklere el konularak sahiplerine teslim edilmek üzere tutanakla belgelendirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber