Güvenlik görevlisi fabrika kapısı önünde intihar etti

ADAPAZARI'ndaki Toyota Otomobil Fabrikası'nda özel güvenlik görevlisi 45 yaşındaki Şevket Özhan, tesisin giriş kapısında şakağına dayadığı tabanca ile intihar etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Haziran 2013 13:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Güvenlik görevlisi fabrika kapısı önünde intihar etti

Tesisin idari işler bölümünde güvenlik görevlisi Şevket Özhan, fabrikanın TEM tarafındaki girişinde saat 06.00 sıralarında şakağına dayadığı tabanca ile intihar etti. Silah sesi üzerine gelen diğer görevliler, 2 çocuk babası Şevket Özhan'ı kanlar içerisinde buldu. Çağrılan 112 ekibi Şevket Özhan'ın öldüğünü belirlerken cesedi Cumhuriyet savcısının ön incelemesi ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan ilk incelemede olayın intihar olduğu belirlenirken Özhan'ın eşi ve yakınları fabrikaya gelince gözyaşlarına boğuldu. Toyota Otomotiv Fabrikası intihar olayı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"1993 yılından bu yana şirketimiz İdari İşler Bölümü'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan arkadaşımız Şevket Özhan bugün vefat etmiştir. İlk bulgular doğrultusunda intihar vakası olduğu düşünülen olayın meydana geliş şekli adli makamlar tarafından inceleme safhasındadır. 45 yaşında, evli ve 2 çocuk babası Şevket Özhan arkadaşımızın kaybından dolayı Toyota Türkiye ailesi olarak üzüntümüz büyüktür."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber