Gündüz yanan sokak lambalarına tepki

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kavaklı mahallesindeki sokaklarda lambalarının gündüz yanmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2013 18:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gündüz yanan sokak lambalarına tepki

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kavaklı mahallesindeki sokaklarda lambalarının gündüz yanmasına vatandaşlar tepki gösterdi . Manavgat'ın Kavaklı Mahallesi 6570 sokak üzerindeki lambaların gündüz yanması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Mahalle sakini Tevfik Ercan, 7 aydır lambaların yandığını TEDAŞ'a bir çok kez müracaatta bulunduklarını fakat hiçbir yetkilinin gelmediğini iddia etti.

Elektrik tasarrufu konusunda televizyonlarda yayınlanan kamu spotuyla, devletin konuya ne kadar önem verdiğini dile getiren Tevfik Ercan, her gün boşa yanan sokak lambaları konusunda duyarsızlığın devam ettiğini savundu. TEDAŞ'tan hiçbir yetkilinin gelmediğini ifade eden Ercan, "Sokak lambalarında bulunan foto rezistanslarda ışığa duyarlılık ayarları bulunmakta. Yetkililerinin yapacakları tek şey gelip bu rezistansları ayarlamak" diye konuştu.

BİMER yoluyla başbakanlığa yazı yazmasına rağmen sorunun çözülmediğini belirten Ercan, "Bakın bu kadar ülkenin enerjisi boşa gidiyor. Yetkililer gelip ayarlamaları gerekir. Yapılacak sadece ayar meselesi başka bir şey değil. Bu arkadaşların çözemeyeceği bir sorun değil. İlgisizlik." -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber