Sarıgöl'de 4 okul beyaz bayrakla ödüllendirildi

Sarıgöl’de Atatürk Ortaokulu ile Dindarlı Köyü Ahmet Yoldaş, Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak ve Dadağlı Köyü İlköğretim Okulları düzenlenen bir törenle "Beyaz Bayrak" ile ödüllendirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2013 21:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sarıgöl'de 4 okul beyaz bayrakla ödüllendirildi

Sarıgöl Kaymakamlığı'nda düzenlenen törene Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Savaş Muratoğlu, Sarıgöl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Servet Özdoğan ve okul müdürleri hazır bulundu. Törende bir konuşma yapan Sarıgöl Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, "Aslan yatağından belli olur" atasözünün okullarda anlamını bulduğunu söyledi. Kıyıcı, "Okullarımız ne kadar temiz ve sağlığa uygun olursa, bu özellik eğitime de yansır. Okulların temiz olması bir yerde öğrencilerimizi de etkilemekte, güzel davranışlar kazanmalarını sağlamaktadır. Beyaz Bayrak alan okullarımızı kutlarım. Diğer okullarımızın da aynı başarıyı göstermelerini diliyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Savaş Muratoğlu da, "İlçemizdeki 6 okulumuz şuana kadar Beyaz Bayrak asmaya hak kazandı. Dileğim, diğer okullarımızın da aynı hassasiyeti göstermesi ve bu sayının çoğalması" diye konuştu.

İlçedeki 4 okulun Beyaz Bayrağı ve belgeleri, konuşmaların ardından Kaymakam Kıyıcı tarafından okul yöneticilerine verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber