Eşini öldürüp polise teslim oldu, babasıyla birlikte tutuklandı

Kastamonu'da, dün polise giderek, eşi 30 yaşındaki Serkan Arslan'ı tabancayla vurup öldürdüğünü itiraf eden 28 yaşındaki Bilgehan Arslan ile ona yardım ettiği iddia edilen babası Şerafettin İlişiklioğlu, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Haziran 2013 17:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşini öldürüp polise teslim oldu, babasıyla birlikte tutuklandı

Anne Ayşe İlişiklioğlu ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay, 25 Haziran gecesi Kuzeykent Mahallesi, Metehan Sokak, Huzurkent Sitesi'ndeki dairede meydana geldi. Gittikleri Umre ziyaretinde tanışıp 8 ay önce evlenen Bilgehan- Serkan Arslan çifti arasında düğünde takılan ziynet eşyasıyla ilgili tartışma çıktı. Tartışmaya, Bilgehan Arslan'ın evde bulunan annesi Ayşe İlişiklioğlu ve Şerafettin İlişiklioğlu da katıldı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşürken, öfkesine hakim olamayan Bilgehan Arslan, eşi Serkan Arslan'ı tabancayla göğsünden vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Serkan Arslan'ın başına da sert bir cisimle vuruldu.

Bilgehan Arslan ve İlişiklioğlu çifti, evin çelik kapısını kilitleyip, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne giderek polise teslim oldu. Bilgehan Arslan, eşini evde çıkan tartışma sonucu tabancayla vurduğunu itiraf etti. Polis, Bilgihan Arslan ile babası Şerafettin ve annesi Ayşe İlişiklioğlu'nu gözaltına aldı.

Cinayetin işlendiği eve giden polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdiklerinde, oturma odasında yerde kanlar içinde yatan Serkan Arslan'ı görüp, hemen ambulans çağırdı. Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp ameliyata alınan Arslan, doktorların tüm müdahalesine rağmen saat 01.30 sıralarında yaşamını yitirdi.

Cinayet şüphelileri Bilgehan Arslan ile babası Şerafettin ve annesi Ayşe İlişiklioğlu Emniyet'teki sorgulamalarının ardından bugün Kastamonu Adliyesi'ne sevk edildi.

Mahkemede hakim karşısına çıkarılan cinayet şüphelileri Bilgehan Arslan ile babası Şerafettin İlişiklioğlu sabah saat 09.30'da başlayan sorguları, saat 17.00'de sona erdi. İfadelerinin ardından Bilgihan Arslan ile babası Şerafettin İlişiklioğlu tutuklanarak Kastamonu E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Anne Ayşe İlişiklioğlu ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber