Ehliyetsiz gençlerin gezisi kötü bitti

İzmit'te, ailesine ait arabayı izinsiz alarak arkadaşı ile gezmeye giden 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, bir araca çarptıktan sonra yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2013 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ehliyetsiz gençlerin gezisi kötü bitti

İzmit'te, ailesine ait arabayı izinsiz alarak arkadaşı ile gezmeye giden 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, bir araca çarptıktan sonra yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Kazada, sürücü ve arkadaşı yaralandı.

İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi yaralandı. İzmit'te ikamet eden 17 yaşındaki A.Ç., ailesine ait 41 KR 542 plakalı aracı iddiaya göre izinsiz alarak arkadaşı R.E. (17) ile dolaşmaya çıktı. Kandıra yolundan İzmit istikametine giden gençler, Çayırköy mevkiinde aşırı hız yaparak bir araca makas atmak isteyince önünde seyreden Mustafa K. idaresindeki 41 R 2233 plakalı otomobile çarptı. Gençlerin kullandığı otomobil, çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki çalılığa uçtu.

Ağaca çarparak duran araçta maddi hasar meydana gelirken, sürücü A.Ç. ve arkadaşı R.E. yaralandı.

Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri ehliyetsiz sürücü A.Ç.'yi Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, arkadaşı R.E.'yi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber