Gözüyaşlı baba altı yıl önce kaybolan oğlunu arıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 2007 yılındaki festivalde kaybolan oğlunu arayan gözüyaşlı baba Ahmet Hayda, tek isteğinin oğlundan bir haber alabilmek olduğunu söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2013 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gözüyaşlı baba altı yıl önce kaybolan oğlunu arıyor

Kdz.Ereğli ilçesine bağlı Bölücek köyünde yaşayan 70 yaşındaki Ahmet Hayda, oğlu Yusuf Hayda (31)'nın 2007 yılındaki festivalde kaybolduğunu ve 6 yıldır her festivalde oğlunu aradığını söyledi.

2007 yılında oğlu Yusuf Hayda'nın evden 'festivale gidiyorum' diye çıktığını bir daha da geri dönmediğini söyleyen Ahmet Hayda, "Oğlumdan bir haber almak için 6 yıldır bekliyorum" dedi.

Oğlu Yusuf Hayda'nın bulunması için jandarma ve polise gittiğini ancak yapılan tüm çalışmalara rağmen oğlunun bulunamadığını söyleyen baba Ahmet Hayda, şöyle konuştu: "Oğlum 2007 yılında 'festivale gidiyorum' diye evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Altı yıldır her festivalde onu bulurum umuduyla her yere bakıyorum ama 6 yıldır bulamadım. Oğlumun biraz sorunları vardı. Ama ben babayım. Oğlumdan bir haber istiyorum. Ölümü, sağ mı? Sadece bir haber istiyorum." Hayda, oğlunu gören ya da nerede olduğunu bilenlerin 0537 2919064 numaralı telefonu aramalarını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber